28. marec, 2019 14:29

KULTURA: Srečanje s predstavniki javnih zavodov s področja kulture in turizma v občini

LENDAVA – MESTNA HIŠA : Včeraj je bil na temo projekta Lendava Evropska prestolnica kulture 2025 v  prostorih Mestne hiše organiziran koordinacijski sestanek z direktorji in predstavniki javnih zavodov s področja kulture in turizma v Občini Lendava.

VLOGA JAVNIH ZAVODOV PRI PROJEKTU LENDAVA EPK 2025

Namen samega sestanka je bil predstaviti vlogo javnih zavodov pri pripravi kandidature Lendave za Evropsko prestolnico kulture leta 2025 in jim posredovati osnovne usmeritve ter pričakovanja glede posameznega zavoda v okviru projekta. Župan občine Janez Magyar je predstavil vizijo in srednjeročne tendence na področju družbenih dejavnosti v Občini Lendava. Direktorica občinske uprave Aleksandra Kreslin pa je podala informacije glede samega postopka kandidature, predstavila rdečo nit in glavne poudarke, ki jim je potrebno slediti pri pripravi vsebine za kandidaturo.

Direktorji in predstavniki javnih zavodov so predstavili aktualne vsebine in dogodke s področja delovanja posameznega zavoda.  Vsi prisotni so bili enotni, da je potrebno delo javnih zavodov čim bolj poenotit in sinhronizirat, tako z vidika časovne razporeditve posameznih dogodkov kakor tudi z vidika programskega dopolnjevanja vsebin.
 

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.


Instagram test