12. oktober, 2018 18:15

TURIZEM: Hotel Cubis sprejel prve goste

LENDAVA: Danes je prenovljeni hotel v središču mesta z imenom Cubis sprejel prve goste; načrtujejo tudi dan odprtih vrat za domačine.

MESTNI HOTEL

Novi lastnik, zdaj že bivšega hotela Elizabeta, se je odločil za celovito obnovo in pri tem sledil konceptu mestnega hotela. Uredili so ga tako, da bo zadovoljil potrebe poslovnega sveta in za poslovna srečanja uredili tudi novo sejno sobo. Hotel Cubis tako nudi vso potrebno tehnološko infrastrukturo za še tako zahtevnega gosta, prav tako pa je dovolj domač, da se bodo v njem dobro počutili vsi. Prenovljeni hotel si bodo lahko ogledali tudi domačini, saj pripravljajo dan odprtih vrat.

SODELOVANJE Z LOKALNIM OKOLJEM

Za obnovo so najeli lokalne izvajalce in tudi pri opremi prostorov so sodelovali z Galerijo-Muzej Lendava in poskrbeli, da bodo njihovi gostje lahko uživali v umetnosti, saj stene hotela krasi 30 slik iz zbirke lendavske galerije.
Vodstvu Hotela Cubis je ob začetku obratovanja čestital tudi župan mag. Anton Balažek in izrazil veselje, da ima Lendava tako lepo urejen mestni hotel in mu zaželel veliko poslovnih uspehov v prihodnje.

Foto: Galerija-Muzej Lendava in Hotel Cubis

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.


Instagram test