09. oktober, 2018 16:43

TURIZEM: Naj kopališča so Terme 3000, Terme Vivat in Zdravilišče Radenci

LENDAVSKE GORICE: Danes opoldan so na razglednem stolpu Vinarium Lendava razglasili zmagovalce akcije Naj kopališče 2018.

AKCIJA NAJ KOPALIŠČE

Sezona kopanja na letnih kopališčih je mimo in zato so danes na stolpu Vinarium v Lendavi podelili priznanja in skulpture najboljšim v akciji Naj kopališče 2018, ki vsako leto poteka v organizaciji RTV Slovenija, v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, Slovenija na več radijskih postajah po vsej Sloveniji. Že 28. leto zapored so kopalke in kopalci glasovali za najboljše v kategoriji malih, srednjih in velikih termalnih kopališčih, letnih in naravnih kopališčih ter pokritih bazenskih kopališčih.

ZMAGA POMURSKIH TERMALNIH KOPALIŠČ

Največ glasov v kategoriji malih termalnih kopališč je tokrat dobilo Zdravilišče Radenci; med srednje velikim termalnimi kopališči so prvo mesto zasedle Terme Vivat; najboljše veliko termalno kopališče leta 2018 z nazivom Naj kopališče 2018 pa so znova osvojile Terme 300 Moravske Toplice in to že drugič zapored.

Zbrane je pozdravil tudi župan mag. Anton Balažek in izrazil zadovoljstvo ob tem, da so za podelitev priznanj najboljšim med kopalšči izbrali prav razgledni stolp v Lendavskih goricah. O razvojnih ambicijah na področju turizma pa izpostavil, da smo v Lendavi poleg naravnih danosti, ki so v okolju, izredno zadovoljni tudi z razvojem kulturnega turizma in vinsko-turistične ceste, in da so zato tudi ambicije na tem področju vedo večje.

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.


Instagram test