31. januar, 2019 16:10

ŠPORT: Najboljša lendavska športnika v letu 2018 Vita Kulčar in Kristijan Horvat

LENDVA: Športna zveza Lendava je včeraj na prireditvi Športnik leta 2018 podelila nagrade lendavskim športnicam in športnikom za dosežke v preteklem letu.

Predsednik Športne zveze Lendava Andrej Matjašec je v uvodnem govoru izpostavil uspehe naših športnikov, ki uspešno predstavljajo občino Lendava doma in v tujini, ob tem pa poudaril, da niso samo športni rezultati tisti, ki nas navdušujejo, ampak športnike in športnice krasijo tudi osebnostne lastnosti, ki so lahko za vzgled. Zahvalil se je vsem, ki so pomagali in ustvarjali uspešne športne zgodbe v letu 2018.

Za vložen trud in vse napore se je športnicam in športnikom, športnim delavcem, klubom in staršem, ki podpirajo svoje otroke, zahvalil tudi župan Občine Lendava Janez Magyar in jim zaželel uspešno delo in veliko športnih uspehov tudi v prihodnje.

DOBITNIKI PRUZNANJ

Športnica leta 2018 je postala judoistka Vita Kulčar, športnik leta pa lokostrelec Kristijan Horvat, član Lokostrelskega kluba Lendava. Lendavski lokostrelski klub je prejel tudi priznanje za naj ekipo, klub oz. društvo leta. Priznanje za športnega strokovnega delavca je prejel Gorazd Recek iz Judo kluba Lendava, naziv naj rekreativec pa je pripadel Jozsefu Hajdu. Prvo mesto med perspektivnimi športnicami je zasedla judoistka Veronika Horvat in Niko Horvat med perspektivnimi športniki; najbolj perspektivna ekipa leta 2018 je postala ekipa mlajših deklic KBV Judo Lendava. Nagrado za izreden uspeh v športu je prejela Lana Sarjaš, članica Odbojkarskega kluba Lendava. Podelili so tudi jubilejne nagrade; Medobčinski nogometni zvezi Lendava ob 40. obletnici, prav tako za 40 let delovanja Speadway teamu Lendava, ob 70. obletnici pa so nagrade prejeli NK Čentiba, NK Panonija Gaberje in NK Dolina.

Foto: Lendavainfo.com

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.


Instagram test