25. avgust, 2019 10:00

ŠPORT: Odbojkarski tabor Lendava

LENDAVA: Odbojkarski klub Lendava že četrto leto zapored organizira odbojkarski tabor, ki vsako leto pritegne vedno več otrok, letos se je tabora udeležilo več kot 60 mladih.

AKTIVNE POČITNICE

Odbojkarski tabor, ki se je zaključil minuli petek, je otrokom še pred začetkom novega šolskega leta omogočil veliko gibanja, pristnega druženja z vrstniki, predvsem pa spoznavanje odbojke kot športa. Veliko otrok se je s pravo odbojkarsko žogo na taboru srečalo prvič, tisti, ki že trenirajo, pa so svoje odbojkarsko znanje še nadgrajevali. Dopoldnevi so bili namenjeni vadbenemu delu, čas po kosilu pa so izkoristili za kopanje v Termah Lendava in igranje odbojke na mivki, povzpeli so se tudi na stolp Vinarium, kjer so pripravili zabavne športne igre. Tudi to leto je tabor vodil trener Odbojkarskega kluba Lendava Spasoje Todorović ob pomoči novih igralk Ane Stanković in Ljerke Herman, aktivno pa so pomagale tudi mlajše igralke kluba.

OBČINA PODPRLA TABOR

Mlade je ob zaključku tabora obiskal tudi župan Občine Lendava Janez Magyar, jim predal priznanja za udeležbo in zaželel, da uživajo še v zadnjem tednu počitnic. Zahvalil se je organizatorjem, mlade pa pozval, da čim bolj aktivno preživljajo svoj prosti čas.

Odbojkarski tabor je podprla tudi Občina Lendava, klub pa je pri organizaciji tudi letos sodeloval z domačimi javnimi zavodi, z DOŠ I in DOŠ II Lendava.

Foto: Tomaž Galič in OK Lendava

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.


Instagram test