20. december, 2019 09:24

DRUŽENJE: Županov prednovoletni sprejem

LENDAVA: Župan Občine Lendava Janez Magyar je včeraj na prednovoletno skupno druženje v restavracijo Krona v Mestno hišo povabil gospodarstvenike, člane občinskega sveta, predsednike krajevnih in mestne skupnosti, direktorje javnih zavodov in družb ter državnih institucij v občini, narodnostnih organizacij ter predstavike zveze kulturnih, športnih in turističnih društev.

Župan je pozdravil goste in se jim ob tej priložnosti zahvalil za delo in trud v iztekajočem se letu ter izpostavil pomen dobrega sodelovanja in povezovanja. Vzpostavitev čim boljšega sodelovanja med Občino Lendava, gospodarstvom, krajevnimi skupnostmi in zavodi, je ključnega pomena pri doseganju dobrih rezultatov. "Skupaj ustvarjamo uspehe, treba si je pa vzeti čas tudi za sproščena druženja, za izmenjavo mnenj, izkušenj in znanj", je povedal župan. V zaključku je vsem prisotnim zaželel še vesel in miren božič.

Druženje v Kroni je potekalo v sproščenem vzdušju, popestrile pa so ga mlade glasbenice Glasbene šole Lendava, ki so zaigrale na flavto.

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test