26. junij, 2020 11:15

NAPOVEDUJEMO: Domača tržnica pod kostanji

LENDAVA: To soboto, 27. junija, se bo od 9.00 naprej v mestnem jedru Lendave odvijala domača tržnica, ki bo tudi tokrat kulinarično obarvana in se zato njeno obratovanje podaljšuje vse do poznega popoldneva.

PESTRA KULINARIČNA PONUDBA

Domača tržnica bo junija in julija v mestnem jedru v bližini TIC Lendava na sporedu dvakrat mesečno. To soboto vas čakajo: pestra ponudba domačih pridelkov, izdelkov in dobrot: sezonska zelenjava, marmelade, sokovi, med, izdelki ročne obrti ter okusi domače kulinarike: langoš, sladki program in vinska kapljica v prijetnem vzdušju starega mestnega jedra.

Namen domače tržnice je podpirati lokalne ponudnike, ki prodajajo domače pridelke in izdelke ter obenem krepiti ponudbo in dogajanje v starem mestnem jedru Lendave.

Zaradi izpada marca in aprila, ko tržnice ni bilo moč izvesti, bo Zavod za turizem in razvoj Lendava v juniju in juliju organiziral dve izvedbi tržnic; in sicer drugo in zadnjo soboto v omenjenih mesecih.

TERMINI NASLEDNJIH DOMAČIH TRŽNIC S KULINARIKO:

11. julij 2020 – od 9. ure naprej,
25. julij 2020 – od 9. ure naprej.

Domača tržnica bo izvedena v skladu z varnostnimi in higienskimi ukrepi glede na priporočeno število oseb na kraju izvajanja, poskrbljeno bo tudi za zaščitno opremo; maske, razkužila in rokavice.

Podpirajmo lokalno, kupujmo domače! Vabljeni pod kostanje!

Foto: Tomaž Galič

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test