03. september, 2020 13:22

NAPOVEDUJEMO: Festival Art Vrtiljak

MESTNI PARK ROŽA: V petek, 4.  in soboto 5. septembra 2020, se bo v organizaciji društva Kaleido v parku Roža odvijal festival Art Vrtiljak - dnevi ustvarjalnosti za otroke 2020. Festivalske aktivnosti se bodo izvajale v sodelovanju s KUD Lavina, ZKD Lendava in Turistično zvezo Lendava vabi.

PROGRAM

Od 9. ure naprej se bo izvajal ustvarjalni program za šolske in vrtčevske obiskovalce. Ob 16. uri pa organizator, društvo Kaleido, nadaljuje aktivnosti z izvedbo umetniškega programa Art Vrtiljaka. Vabijo, da se jim pridružite pri ustvarjalnih igrah, v nadaljevanju pa pri izvedbi ustvarjalne in gledališke delavnice: z Matejem Zupaničem boste gradili Mavrični grad, s člani društva Kaleido risali pisane sanje ter zaplesali skupno koreografijo; s KUD Lavina boste lahko žonglirali in izvedli poslikavo obraza; s pripovedovalkama in dramskima pedagoginjama Petro Kavaš in Ivo Nemec pa boste spoznali gledališče kamišibaj, gledali predstavo z odrčka butaj in se pogovarjali o zgodbah.

Program se bo nadaljeval v soboto, 5. septembra, od 9.do 12. ure. Začel se bo z izvedbo ustvarjalnih iger in pripovedovalnim kotičkom, kjer bodo pripovedovali Miha Štampah, Katja Kotnjek, Eva Nađ, Iva Nemec in Ida Horvat. Popoldan ob 16. uri pa se boste lahko z otroki podali v iskanje skritega zaklada. V nadaljevanju se boste lahko pridružili ustvarjanju, uživali v predstavi v izvedbi Denisa Soldata z naslovom Dogodivščine Viteza Hadika in plesali z gledališko skupino Kocka. Program se bo zaključil s koncertom, ki ga bodo izvedli Vanja Novak, Denis Soldat in Edo Gal.

Vse aktivnosti na festivalu so izvedene tako, da zagotavljajo spoštovanje higienskih priporočil NIJZ.

Vljudno vabljeni!

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test