19. julij, 2019 09:15

NAPOVEDUJEMO: Poleti v Lendavo

OBČINA LENDAVA: Ta konec tedna bo poletno dogajanje v znamenju Hotiških ribiških dnevov, koncerta mladih glasbenih skupin in kolesarskega maratona teh držav.

HOTIŠKI RIBIŠKI DNEVI

Včeraj so se na Hotizi pričeli že 24. Hotiški ribiški dnevi, ki potekajo v znamenju tradicionalnih hotiških rib, glasbene zabave in spremljevalnega programa; v treh dneh se bodo zvrstili nastopi glasbenih skupin Polanski zvoki, Čuki in za zaključek še Štajerski fakini.

KONCERT MLADIH GLASBENIH SKUPIN

Na terasi centra Bánffy v Lendavi boste lahko danes ob 19. uri prisluhnili koncertu mladih glasbenih skupin Abigél & Jackie's Gun. Po koncertu sledi JAMM SESSION z glasbeniki. Vabljeni vsi, ki si želite zaigrati in skupaj ustvarjati. Ne pozabite doma glasbil...

ZA LJUBITELJE FILMA

Ljubitelji filma ste v soboto, 20. julija, ob 21.00 lepo vabljeni na letni oder gledališke in koncertne dvorane, kjer je na sporedu film Ne bom več luzerka.

KOLESARSKI MARATON

V nedeljo, 21. julija, se ob 9.00 v Lendavi pred hotelom Lipa pričenja kolesarski Panonski maraton treh dežel. Priložnost, da preživite dan na dveh kolesih skozi tri države! Prijave so možne tudi na dan dogodka.

Podrobnejši program si oglejte na www.lendava-lendva.si. Dobrodošli v Lendavi!

Foto: Tomaž Galič
 

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test