14. april, 2020 09:30

NAPOVEDUJEMO: Webinar o ukrepih mega anti-korona zakona za nevladne organizacije

POMURJE: Lokalna razvojna fundacija za Pomurje jutri, 15. aprila 2020, ob 10. uri organizira webinar za nevladne organizacije.

Vsebina webinarja se bo nanašala na ukrepe iz mega anti-korona zakona ter na delovanje nevladnih organizacij v obdobju epidemije:
- odrejanje dela na domu;
- obvezni krizni dodatek za zaposlene;
- čakanje na delo na domu;
- bolniške;
- izvajanje projektov v času epidemije;
- javna dela;
- povračila stroškov;
- oprostitev plačila prispevkov za zaposlene;
- kje in kako pripraviti vloge;
- kam in kdaj oddati vloge.

Webinar bo potekal preko spletne aplikacije, vsem prijavljenim uporabnikom pa bo posnetek na voljo za ogled tudi pozneje. Webinar bo izvedel pravni strokovnjak Matej Verbajs, vodja pravne službe na Centru nevladnih organizacij Slovenije.

Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, na e-naslovu matejka@lrf-pomurje.si ali preko telefona 051 368 750 (Matejka Horvat). V primeru prevelikega števila prijav imajo prednost nevladne organizacije oz. socialna podjetja iz Pomurja in Podravja.

Webinar organizirajo v sklopu čezmejnega projekta SENS NETWORK v okviru Programa sodelovanja V-A Slovenija - Madžarska in je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Nevladnim organizacijam iz Pomurja, ki bodo sodelovale na webinarju ponujajo tudi možnost brezplačnega pravnega svetovanja v zvezi s sprejetimi ukrepi.

Več informacij o webinarju najdete na spletni strani Lrf za Pomurje.
 

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test