16. marec, 2020 14:41

OBVESTILO: Obvestilo o poslovanju Občine Lendava in sprejeti ukrepi proti širjenju koronavirusa

LENDAVA: V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije obveščamo, da bo Občina Lendava zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa vloge strank sprejema zgolj v elektronski obliki ali po navadni pošti.

Občina Lendava obvešča stranke, da z občinsko upravo v času uranih ur komunicirajo preko telefona 02 5772 500 ali preko elektronskega naslova obcina@lendava.si in po pošti: Občina Lendava, Glavna ulica 20, 9220 Lendava. Do nadaljnjega tako za osebne obiske v Mestni hiši ostaja zaprta tudi blagajna in sprejemna pisarna.

AKTUALNI UKREPI

Vlada je prejšnje dni sprejela številne ukrepe in odloke, ki so začeli veljati danes.

Vse do preklica ostajajo zaprti vzgojno-izobraževalne ustanove in vse nenujne prodajalne. Za tiste, ki ostajajo odprte, pa bodo sprejeli tudi priporočila glede števila potrošnikov, ki so na kvadraturo lahko naenkrat prisotni v posameznem poslovnem prostoru. Z današnjim dnem se ustavlja ves javni potniški promet, zapirajo pa se tudi gostinski lokali, hoteli, fitnesi, kulturne ustanove ter med drugim frizerski in kozmetični saloni. Odprte ostajajo prodajalne z živili, lekarne, bencinski servisi, banke, pošte in trafike. Vsi ukrepi in navodila Ministrsvo za zdavje sproti objavlja na posebni strani Koronavirus COVID-19.

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test