13. maj, 2019 12:28

PRIREDITEV: Mi zmoremo!

LENDAVA: V organizaciji Dvojezične osnovne šole II Lendava se je v soboto v Gledališki in koncertni dvorani Lendava že tradicionalno odvila prireditev MI ZMOREMO.

V DRUŽBI MAČKA MURIJA

Nastopajoči, Vrtec Lendava, Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec, Móricz Zsigmond Egységes Gyógypedagógiai Intézet Lenti, učenci in učitelji DOŠ II Lendava so z gledališko priredbo priljubljene zgodbe o Mačku Muriju napolnili dvorano in poskrbeli za obilico smeha in zabave.

Najslavnejši in najprijaznejši maček pri nas, maček Muri, se je rodil v eni najlepših slikanic pred natanko 44 leti. Simpatični muc iz Mačjega mesta je bil navdih za čudovito in iskreno predstavo, ki je slehernega v dvorani spravila v dobro voljo.

SOCIALNA VKLJUČENOST

Dvojezična osnovna šola II Lendava opravlja svoje poslanstvo na področju vzgoje, izobraževanja in usposabljanja otrok s posebnimi potrebami. Pri tem težijo k socialni vključenosti v lokalno okolje in k sprejemanju drugačnosti, različnosti, posebnosti v smislu senzibilizacije in čuječnosti celotne družbe. 

Preko predstave je organizator podal pomembno sporočilo, da si tudi oni želijo biti del sproščenega vsakdanjika, v svoji posebnosti in drugačnosti.

Foto: DOŠ II Lendava

Deli:

Imate vprašanje? Pošljite nam ga.

Instagram test